avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangerea penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangerea penala

Buna ziua,

As dori sa stiu, daca in cazul in care plangerea penala indreptata impotriva mea este respinsa sau primesc raspunsul de incetare a urmaririi penale, cel care a depus plangerea este obligat sau poate fi obligat la plata cheltuielilor cu avocatul meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:37, 16 Martie 2014
Este necesar sa promovati actiune in justitie impotriva reclamantului pentru daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi amenda pentru neprezentare, cand eu am depus plangerea la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie + Prim Procuror, pentru o plangere penala pe care am depus-o eu, impotriva cuiva si am depus ... (vezi toată discuția)
Ajutor - plangere impotriva rezolutie procuror pentru incetare urmarire penala lakkis lakkis Buna seara,va rog sa ma ajutati ! Dupa o plangere catre parchet pentru neplata pensie alimentara ,dupa 1 an si jumatate si multe sesizari s-a dat rezolutia de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la parchet !!! ion-alin ion-alin Am calitatea de reclamant intr-un dosar penal pe art .193 c.p. aflat pe rolul Parchetului . A dost data o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala a ... (vezi toată discuția)