avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate nica

Activitate nica

Răspuns la discuția contract de arenda
nu vreau sa fiu offtopic dar ma intereseaza si pe mine ceva fata de contractul de arenda.
nu am asigurare de sanatate (ma descurc cum pot cu existenta) dar am o suprafata de pamant arendata si platesc impozit pe venitul de pe aceasta.
intreb daca nu pot sa-mi fac asigurare de sanatate pe baza acestui impozit ?
si care ar fi procedura?
va multumesc
Răspuns la discuția Partidul National Socialist
Am lasat in discutie aceasta idee.A avut putini oameni interesati care au raspuns iar ideile lor sunt corecte.Numai Dumnezeu ne mai poate salva.Suntem in ce-a mai neagra gaura a istoriei,nici fanariotii,nici rusii nu au fost mai ticalosi decat "alesii" neamului.Acesti monstrii au fost emanati de somnul ratiunii acestei natii care doarme scarbita.
Răspuns la discuția Partidul National Socialist
Nu vreau sa infiintez acest partid,el a fost infiintat acum 100 de ani.Doresc parerea dvs.despre necesitatea unui asemenea partid,despre reusita lui daca ar activa pe principii drepte.Asa-zisele partide de extrema dreapta au fost constituite doar pentru imbogatirea fondatorilor pe seama contributiei fraierilor si necunoscatorilor.
Poate ca oamenii acestei tari sunt atat de scarbiti si refractari numai la auzul unui nou partid si nici nu-i mai intereseaza.
Buna ziua,ma numesc Borca Nicolae si doresc raspunsuri atat de la specialistii siteului cat si de la useri.Rog sa fie serioase si la obiect.
Ca urmare a jafului si ticalosiei din ultimii 22 de ani,multe asemenea actiuni fiind comise la scara nationala chiar de catre partidele politice care au fost,sunt si vor urma la guvernare cat si de catre acolitii lor,clienti politici,cred ca se cere un partid serios de extrema dreapta asemenea Partidului National Socialist infiintat in Germania anilor '20.
Nu spun ca partidul nazist a fost mai bun decat ceeace avem noi acum,a fost chiar mai rau dar scriptic si exceptand Mein Kampf ar putea fi o ultima solutie,o ultima alternativa la mitocania si ticalosia din zilele acestea.
Personal nu cred in posibilitatea reabilitarii acestei tari cu talharii politici care s-au rotit la carma acestei tari in ultimii 22 de ani.Pe deasupra scot capul si le vor urma si beizadelele lor.
Condamn genocidul mondial facut de catre nazisti,condamn genocidul facut de catre Stalin,Pol-Pot,americani,spaniolii in America de Sud,Partidele Comuniste si toti negutatorii de sclavi cunoscuti si necunoscuti.Condamn imperiile de la inceputurile istoriei si pana ieri,sunt pentru libertatea deplina a individului dar nici ce traieste Romania de azi nu mai este suportabil.
S-a avut grija ca sa nu se mai poata repeta crearea unui partid de extrema dreapta prin legi dar legiuitorii de azi parca ar fi in cardasie cu talharii.Se speculeaza orice chichita si talharii de la cel mai inalt nivel si pana la gainari merg in tribunale si se distreaza pe seama celor de buna credinta care vor sa mai faca un pic de ordine.
Cred cu tarie ca este nevoie de alta socoteala in materie de legislatie.Nu consider ca un partid de extrema dreapta construit pe temei legal,nou infiintat, ar conduce la dictatura.
Daca acest text de inceput va fi facut public si nu va fi supus cenzurii si presiunilor, rog aceasta mica comunitate sa-si dea cu parerea despre aceasta posibilitate.
Caci daca nu vom face ceva vom pieri ca natie,vom fi pervertiti,marginalizati si scosi pe dinafara de catre jucatorii zilei.
Răspuns la discuția divort de un cetatean strain
va multumesc pentru raspunsuri.stiti cumva ce demersuri mai trebuie sa fac in Grrmania,in afara deciziei judecatoresti care trebuie tradusa,pentru a-mi schimba actele de identitate si permisul pe noul nume?
buna ziua.sotul meu locuieste in Romania unde ne-am si casatorit cu multi ani in urma apoi am emigrat in Germania si acum sotul a renuntat la cetatenia germana si s-a restabilit in Romania unde ar vrea sa si divortam.eu am in continuare numai cetatenia romana si doresc sa divortam.el are acte romanesti iar eu germane.am vazut ce acte sunt necesare.intreb daca mai am nevoie de alte acte in plus fata de cele necesare unui divort intre cetatenii romani? dupa divort doresc sa-mi reiau numele de dinainte si nu stiu ce mai trebuie sa fac mai departe in Germania pentru a finaliza total acest divort? rog cine stie sa ma indrume sa posteze . va multumesc.