multumesc pentru raspuns, dar cand am vrut sa fac contact cu casa de sanatate si pentru acest 0.85% in plus, mi s-au cerut
-adeverinta de la casa de pensii ca sunt asigurata, ORI EU , ODATA CE MI SE RETINE DIN SALAR 10.5% DE CATRE PLATITOR, CONF OUG 82/2010, SUNT ASIGURATA PRIN EFECTUL LEGII, la casa de pensii nu mi-au dat asa ceva, eu figurez la ei cu contract incetat la data cand mi-am schimbat serviciul
- copie de la ANAF dupa decizia de impunere, nu mi s-a eliberat pentru ca deciziile de impunere sa dau in toamna-dara sa se specifice luna
ori eu vreu sa platesc , sa fiu la zi, sa nu am de umblat pe la ghisee cu o luna inainte de a naste, si nu reusesc, nu stiu ce sa mai fac
DE ACEEA VA VOI FI RECUNOSATOARE PENTRU SFAT SI INDRUMARE
buna ziua, va rog sa ma lamuriti daca am dreptul la concediu( platit) prenatal si post natal daca in afara de contributiile pe care mi le retine platitorul ( impozit,cas si somaj) mai platesc numai 5.5% CASS in baza unui contract incheiat cu Casa se sanatate Cluj. Trebuie sa platesc suplimentar 0.85%? Cum, pentru ca la Casa de Sanatate nu prea se stie cum sa se procedeza in cazul meu?. Pana in noiembrie 2010 am avut un contract de munca pe durata nedeterminata, iar din decembrie 2010 obtin venituri numai din vanzarea drepturilor de autor , in decembrie voi naste si tin sa-mi achit toate obligatiile legale pentru a putea beneficia de plata concediilor medicale.Va multumesc anticipat