avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate alinaneamtu

Activitate alinaneamtu

Răspuns la discuția intrebare
defapt terenul e de la socrii vorba vine cumparata vroiam cumparare sa nu avem probleme cu fratii
Răspuns la discuția intrebare
cand sa facut imprumutul nu eram casatoriti.daca il trec pe numele ficei dar e cam micuta
Discuție intrebare
buna ziua am si eu o mare problema. sotul meu in urma cu 5 ani si-a ajutata sora luand un imprumut din banca. ea trabuia sa plateasca ratele ca umbrumutul a fost facut entru ia. in urma cu cateva zile soacra ma anuntat ca ar fi aflat ca nu au platit ratele de ceva ani (destul de grav). noi nu locuim in romania si sotul are adresa la locuinta unde locieste sora asa ca au putut musamaliza bine lucrul acesta.
problema e ca noi treuie sa cumparam un teren, inrebare e ca daca il trecem pe numele meu o sa mai avem probleme cu banca.
va multumesc!!!!
Discuție imputernicire
buna ziua
locuiesc impreuna cu familia in Spania, doresc sa vin in Romania impreuna cu fica mea in varsta de 2 ani in vacanta de 3 saptamani . am vorbit aici la un avocat sa ne faca imputernicire cum ca sotul este deacord sa calatoresc cu copilul. intrebarea este daca aceasta imputernicire este valabila si la intoarcerea din Romania in Spania si daca imi trebuie cazierul, sau ce imitrebuipentru intoarcere?
multumesc