as avea o intrebare.eu mi-am facut o asigurare de un an la o masina.acum vreau sa o vand.ce se intampla?pierd banii de la asigurare sau se poate inchide si sa recuperez banii.asigurarea e abia facuta de cateva zile.multumesc!
as mai avea o intrebare.eu mi-am facut o asigurare de un an la o masina.acum vreau sa o vand.ce se intampla?pierd banii de la asigurare sau se poate inchide si sa recuperez banii.asigurarea e abia facuta de cateva zile.multumesc!
nu mai este valabila chestia cu plata anuala a unei taxe pt ca cej nu a fost de acord nici cu aceasta varianta.noutatea asta e!!ca ministrul mediului si-a prins urechile cand a vazut ca nicio varianta a lui nu este acceptata!de aceea eu am intrebat cand se va lua o hotarare pt ca acea hotarare deja e expirata=D>:P
am o masina si vreau sa o inmatriculez.taxa e destul de mare asa ca slabe sanse.astept sa se ia o hotarare in leg cu schimbarea taxei.ma intereseaza cand se ia decizia.acum in august (gandindu-ma ca sunt presati de catre CEJ)sau dupa,adik din septembrie?si dak nu o schimba ce se va intampla?vor scoate CEJ TAXA FORTAT?X-(#-o