avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... exista sanse sa cada taxa auto dupa atatea avertizari ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

exista sanse sa cada taxa auto dupa atatea avertizari de la cej?

am o masina si vreau sa o inmatriculez.taxa e destul de mare asa ca slabe sanse.astept sa se ia o hotarare in leg cu schimbarea taxei.ma intereseaza cand se ia decizia.acum in august (gandindu-ma ca sunt presati de catre CEJ)sau dupa,adik din septembrie?si dak nu o schimba ce se va intampla?vor scoate CEJ TAXA FORTAT?X-(#-o
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
madalichi, utilizator
Cel mai recent răspuns: madalichi , utilizator 11:20, 20 Iulie 2011
CEJ nu poate scoate taxa fortat, Comisia poate initia actiunea de infrigment la CEJ.

Ministrul mediului a anuntat ca va aparea o taxa noua care va fi platita anual de catre toate automobilele dar nimeni nu stie cand va emite Guvernul ordonanta de urgenta.
nu mai este valabila chestia cu plata anuala a unei taxe pt ca cej nu a fost de acord nici cu aceasta varianta.noutatea asta e!!ca ministrul mediului si-a prins urechile cand a vazut ca nicio varianta a lui nu este acceptata!de aceea eu am intrebat cand se va lua o hotarare pt ca acea hotarare deja e expirata=D>:P
as mai avea o intrebare.eu mi-am facut o asigurare de un an la o masina.acum vreau sa o vand.ce se intampla?pierd banii de la asigurare sau se poate inchide si sa recuperez banii.asigurarea e abia facuta de cateva zile.multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare pt masina romaneasca eu_craciun eu_craciun buna ziua, taxa de poluare pt. o masina romaneasca se poate recupera, sau doar pt. masinile SH din strainatate?daca da imi spuneti va rog care este ... (vezi toată discuția)
Problema cu ascociatul mariussss mariussss buna..numele meu este scuturiciu marius si anul trecut am infiintat un S.C. cu un prieten de-al meu,dupa care am cumparat o rulota de tip fast food.eu am scos ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)