avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare pt masina romaneasca
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare pt masina romaneasca

buna ziua, taxa de poluare pt. o masina romaneasca se poate recupera, sau doar pt. masinile SH din strainatate?daca da imi spuneti va rog care este procedura?multumesc.
Cel mai recent răspuns: aadynna , utilizator 10:08, 1 August 2011
recuperarea este valabila pentru autoturismele inmaticulate pentru prima data in Romania,deci legea nu distinge ceea ce inseamna ca in principiu este posibila

as avea o intrebare.eu mi-am facut o asigurare de un an la o masina.acum vreau sa o vand.ce se intampla?pierd banii de la asigurare sau se poate inchide si sa recuperez banii.asigurarea e abia facuta de cateva zile.multumesc!

pt top dan: aveti vreo hotarare privind taxa de poluare perceputa pt masinile noi produse in romania? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista sanse sa cada taxa auto dupa atatea avertizari de la cej? madalichi madalichi am o masina si vreau sa o inmatriculez.taxa e destul de mare asa ca slabe sanse.astept sa se ia o hotarare in leg cu schimbarea taxei.ma intereseaza cand se ia ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
taxa de poluare 2011 m78 m78 Buna Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)