avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare 2011

Buna
Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei si care este procedura , cam cat dureaza procesul si ce acte trebuie.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 09:40, 8 Ianuarie 2011
m78 eu ma chinui sa_mi inmatriculez autoturismul nou_nout euro5 de 2 zile si_mi resping cei de la inmatriculari actele pe motiv ca masinile e5 se taxeaza incepand cu 01-01 2011 iar cei de la finante ANAF nu au cum sa_mi calculeze taxa de poluare pt ca lege veche (cu taxa 0lei E5) este inca valabila pana pe 31-01-2011 daca ai cumparat masina inainte de 31-12-2010, asa ca pt tine cred ca este destul de dificil si costisitor sa inmatriculezi o masina adusa de afara dar bafta
Procesul dureaza cateva luni, poate ajunge si pana la 1 an, timp in care ramaneti cu autovehiculul neinmatriculat. V-as recomanda sa aproximati taxa de poluare pentru tipul de masina pe care doriti sa o cumparati si sa vedeti daca aveti cum sa o achitati, apoi va recuperati taxa in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare euro5 cu probleme scv scv Nu reusesc sa inmatriculez masina nou_nouta E5, mi_sa respins dosarul de 2ori din cauza taxei de poluare,politia ma trimite la finante pt calcularea taxei de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism e5 scv scv nu reusesc de 2 zile sa_mi inmatriculez masina nou_nouta E5, mi_sa respins dosarul de 2ori din cauza taxei de poluare,politia ma trimite la finante pt ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare veche csongrasz csongrasz Buna ziua! Am cumparat o masina pe data de 25 ianuarie 2011. Am depus actele la finante pe data de 27 ianuarie sa-mi calculeze taxa de poluare veche. Au luat ... (vezi toată discuția)