Buna
Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei si care este procedura , cam cat dureaza procesul si ce acte trebuie.
Va multumesc .
m78 eu ma chinui sa_mi inmatriculez autoturismul nou_nout euro5 de 2 zile si_mi resping cei de la inmatriculari actele pe motiv ca masinile e5 se taxeaza incepand cu 01-01 2011 iar cei de la finante ANAF nu au cum sa_mi calculeze taxa de poluare pt ca lege veche (cu taxa 0lei E5) este inca valabila pana pe 31-01-2011 daca ai cumparat masina inainte de 31-12-2010, asa ca pt tine cred ca este destul de dificil si costisitor sa inmatriculezi o masina adusa de afara dar bafta
Procesul dureaza cateva luni, poate ajunge si pana la 1 an, timp in care ramaneti cu autovehiculul neinmatriculat. V-as recomanda sa aproximati taxa de poluare pentru tipul de masina pe care doriti sa o cumparati si sa vedeti daca aveti cum sa o achitati, apoi va recuperati taxa in instanta.
Taxa poluare veche
csongrasz
Buna ziua! Am cumparat o masina pe data de 25 ianuarie 2011. Am depus actele la finante pe data de 27 ianuarie sa-mi calculeze taxa de poluare veche. Au luat ... (vezi toată discuția)