Ba da, am primit acasa ceva somatie. Dar nu am crezut ca o sa-mi retraga suma din 2 locuri diferite. Ce ar trebui sa fac sa imi recuperez suma platita in plus?
Salut! Doresc sa va spun ce am patit si sa-mi sugerati cum trebuie sa procedez in continuare.Mi s-a facut proprire de catre Banca Transilvania pe suma de 230 de lei, din cauza unei datorii la ANAF. Dupa cateva zile s-a omis un OP de catre banca prin care banii s-au virat la Trezorerie, eu nefiind deloc informat despre aceasta situatie. Peste vreo 5 zile de la efectuarii platii catre Trezoreria am primit salariul cu 230 de lei mai putin, angajatorul virand aceea suma tot catre Trezorerie. In concluzie, m-au executat silit de 2 ori fara ca eu sa stiu ceva. Daca stiam comunicam ori cu banca ori cu angajatorul sa demonstrez ca am facut o data plata.
Buna ziua! O sa va relatez problema mea in cateva cuvinte: am fost oprit de politie pentru o amenda radar; conform legii am dreptul sa cer agentului sa-mi prezinte printre altele si buletinul metrologic al aparatului radar; acesta nu a dorit sa mi-l prezinte mentionand ca nu-l are; am scris acest lucru la mentiuni; am depus contestatie impotriva procesului verbal. Iar acum doresc sa-mi spuneti ce trebuie sa fac cand ma prezint la proces, care sunt drepturile si obligatiile mele. Va multumesc!