avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate Adi18

Activitate Adi18

Răspuns la discuția Proprire Anaf
Ba da, am primit acasa ceva somatie. Dar nu am crezut ca o sa-mi retraga suma din 2 locuri diferite. Ce ar trebui sa fac sa imi recuperez suma platita in plus?
Discuție Proprire Anaf
Salut! Doresc sa va spun ce am patit si sa-mi sugerati cum trebuie sa procedez in continuare.Mi s-a facut proprire de catre Banca Transilvania pe suma de 230 de lei, din cauza unei datorii la ANAF. Dupa cateva zile s-a omis un OP de catre banca prin care banii s-au virat la Trezorerie, eu nefiind deloc informat despre aceasta situatie. Peste vreo 5 zile de la efectuarii platii catre Trezoreria am primit salariul cu 230 de lei mai putin, angajatorul virand aceea suma tot catre Trezorerie. In concluzie, m-au executat silit de 2 ori fara ca eu sa stiu ceva. Daca stiam comunicam ori cu banca ori cu angajatorul sa demonstrez ca am facut o data plata.
Buna ziua! O sa va relatez problema mea in cateva cuvinte: am fost oprit de politie pentru o amenda radar; conform legii am dreptul sa cer agentului sa-mi prezinte printre altele si buletinul metrologic al aparatului radar; acesta nu a dorit sa mi-l prezinte mentionand ca nu-l are; am scris acest lucru la mentiuni; am depus contestatie impotriva procesului verbal. Iar acum doresc sa-mi spuneti ce trebuie sa fac cand ma prezint la proces, care sunt drepturile si obligatiile mele. Va multumesc!