avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire Anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire Anaf

Salut! Doresc sa va spun ce am patit si sa-mi sugerati cum trebuie sa procedez in continuare.Mi s-a facut proprire de catre Banca Transilvania pe suma de 230 de lei, din cauza unei datorii la ANAF. Dupa cateva zile s-a omis un OP de catre banca prin care banii s-au virat la Trezorerie, eu nefiind deloc informat despre aceasta situatie. Peste vreo 5 zile de la efectuarii platii catre Trezoreria am primit salariul cu 230 de lei mai putin, angajatorul virand aceea suma tot catre Trezorerie. In concluzie, m-au executat silit de 2 ori fara ca eu sa stiu ceva. Daca stiam comunicam ori cu banca ori cu angajatorul sa demonstrez ca am facut o data plata.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:34, 20 Aprilie 2015
Nu vi s-a comunicat de catre ANAF nicio somatie inainte de aceasta executare?
Ba da, am primit acasa ceva somatie. Dar nu am crezut ca o sa-mi retraga suma din 2 locuri diferite. Ce ar trebui sa fac sa imi recuperez suma platita in plus?
Trebuie sa faceti cerere catre trezorerie sa va inapoieze banii sau ii lasati acolo sa se compenseze pentru viitor, dar oricum trebuie sa-i anuntati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie LifeRider LifeRider Buna seara, Imi puteti spune, va rog, care este contul trezoreriei in care ar fi trebuit sa virez impozitul pe profit pentru un ONG, neplatitor TVA, cu ... (vezi toată discuția)
Plata efectuata pe 25 la banca de catre agentul economic si consemnata pe 26 de catre banca maricim maricim Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de neplacuta din urmatorul motiv: Din fericire anul acesta firma mea a reusit sa obtina o esalonare la plata pentru ... (vezi toată discuția)
Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)