avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Desfasurarea litigiului avand ca obiect plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Desfasurarea litigiului avand ca obiect plangere contraventionala

Buna ziua! O sa va relatez problema mea in cateva cuvinte: am fost oprit de politie pentru o amenda radar; conform legii am dreptul sa cer agentului sa-mi prezinte printre altele si buletinul metrologic al aparatului radar; acesta nu a dorit sa mi-l prezinte mentionand ca nu-l are; am scris acest lucru la mentiuni; am depus contestatie impotriva procesului verbal. Iar acum doresc sa-mi spuneti ce trebuie sa fac cand ma prezint la proces, care sunt drepturile si obligatiile mele. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:26, 20 Iulie 2011
Daca ati contestat PV acum asteptati rezultatul procesului si acolo politia va trebui sa prezinte buletinul metrologic cu verificarea anterioara datei in care ati fost oprit, poza cu vitea avuta daca nu v-a aratat-o etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de omologare al cinemometrului.... awbdan awbdan Am fost surprins in localitate cu 114 km/h ( radar stationar), am cerut politistului certificatul de omologare, cerificat de operator radar, si ordin de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal radar elevic elevic Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: -sunt oprit de politie si amendat ptr depasire viteza (72km/h)-07.05.2015 -la obectiuni este trecut:NU are ... (vezi toată discuția)
Amplasarea aparatelor radar la vedere Pantera27 Pantera27 Buna, Am si eu o nelamurire: Am fost inregistrat de un aparat videoradar (radar nou) in localitate cu viteza de 68 km/h. Radarul era insa amplasat la ... (vezi toată discuția)