Deci nu e legal? Dacă pe fisa postului e specificat nu este legal ceea ce s-a semnat? Înțeleg că nu are treabă ingrijitoare cu centrala deși i se impune de către director să facă focul!
Bună ziua! Exista posibilitatea ca o îngrijitoare de grădiniță cu 4 ore să aibă atribuții de fochist ? I se poate aloca aceasta responsabilitate de a aprinde focul in centrele si alimentarea lor fără a avea vreun curs sau autorizatie in acest sens?mulțumesc!
Bună ziua! Dacă a primit decizia de pensionare cu un stagiu de cotizare de 15 ani și 8 luni și o sumă de 1059 asta e toată pensia ? Sau se aplică noul sistem de calculare? Nici măcar cea minima de nu a primit! Mulțumesc!
Asta intenționez, să fie totul legal. Doar că am citit ceva de SG23 MAGAZIN și nu înțeleg ce este ?Si dacă m-ar impedica în a deschide la rulotă un Coffee to go/ gustări calde [(clatite,wafe, hot-dog,gogoși) ceaiuri,freshuri, înghețată, popcorn etc.] ce va avea un punct fix.
Pe carte nu scrie nimic ,eu am luat-o dotata ,fiindcă a funcționat ca o cafenea, din spusele proprietarul! Acum dacă ea e total transformata din rulotă de vacanță/ campare în rulota comerciala și nu are nimic scris pe cartea ei că a funcționat ca și cafenea ar putea fi o pedica în obținerea autorizațiilor? Ce este acel SG23 MAGAZIN ?Mulțumesc !
Bună ziua! O rulota tip Coffee to go poate functiona legal și primi toate aprobările necesare pentru un punct fix de lucru dacă nu are pe carte menționat SG23 MAGAZIN?
Bună ziua ! Care sunt pașii pentru a concesiona un teren de la primărie? Am încercat cu o cerere dar nu am primit nici un răspuns concret!
Primarul are dreptul de a-ți refuză orice cerere de comcesionarea teren ? Mulțumesc!
Bună ziua! Dacă se dorește căsătoria în alt județ,altă localitatea decât cea de domiciliu este nevoie de viză de flotant? Deși mirele e născut și crescut în localitatea respectiva!
Din ce am citit nu am văzut nicăieri că ar trebui viză, doar aprobarea primarului !
Cei de la primărie au spus ca trebuie viză. Nu mai înțeleg nimic....Mulțumesc!
Credeți-mă că am vorbit, totul se rezumă la bani! Cât nu mai lucrat și nu a mai avut bani l-au fugărit, acum că are pensie ,după 10 ani ,când nici un telefon nu i-a dat,îl caută și îl întreabă ce face el cu atâta pensie!! De aceea el își dorește ca ei să nu i-a nimic de pe urma lui !
As mai avea o întrebare:
În caz de deces, mai mult ca sigur certificatul v-a fi eliberat de către sora lui , pentru ca soția să poată face acte ptr.pensie are nevoie de originalul certificatului sau poate folosi o copie? Ar avea dreptul să scoată o copie din primărie? ( deși nu i-ar da nimeni din primărie pentru ca toți cunosc situația lui)
Vă mulțumesc tuturor pentru raspunsuri!