avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate Magdalena Stoica

Activitate Magdalena Stoica

Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc pentru raspuns.
Da, corect, nu este gratuit, m-am exprimat gresit...de fapt nu am luat in calcul taxele notariale.
Va multumesc !
Discuție Succesiune
Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti, sa ma sfatuiti, cum este mai bine sa procedam (tata, sora mea si eu) in ceea ce priveste succesiunea dupa mama mea care a decedat anul trecut in luna octombrie.
Stiu ca pentru o perioada de doi ani aceasta se poate face gratuit.
Intrebare:
1) este ok daca eu si sora facem succesiunea odata dupa ambii parinti, dupa ce va deceda si tata,
2) tata trebuie sa faca succesiunea dupa mama, in termen de 2 ani de la deces, apoi, dupa decesul tatalui eu si sora mea sa facem succesiunea dupa el.
Va multumesc frumos pentru raspuns.

Răspuns la discuția Masina vandalizata
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Multumesc tare mult .
Autoturismul este prevazut cu sistem de alarma insa cu siguranta ca cel sau cea care a zgariat-o stie acest lucru si a actionat in asa fel incat alarma sa nu se declanseze.....
Buna ziua,

Va retin atentia cu o problema foarte neplacuta cu care ma confrunt si pentru care nu gasesc si nu stiu daca exista o rezolvare ....
Astazi dimineata mi-am gasit masina zgariata in parcare. Se vede clar ca este o zgarietura facuta de cineva, o persoana , nu de un alt autoturism care sa zicem ca nu a avut loc de trecere.
Ma parchez pe locul respectiv de mai bine de doi ani deci fapta nu este din cauza ca am ocupat locul altcuiva. Proprietarii de masini din zona suntem vecini deci stim fiecare ce loc ocupa.
De cand locuiesc in acel bloc, nu am avut altercatii cu nimeni chiar daca de multe ori mi-am gasit locul ocupat. Singurul lucru pe care l-am facut a fost acela de a atentiona respectiva persoana prin ridicarea stergatoarelor, lucru care dupa cum stiti se practica si nu produce nici un prejudiciu......
Problema mea este ca nu stiu cine a binevoit sa imi faca aceasta "bucurie" .
Din pacate aria de intindere a zgarieturii este de la jumatatea usii stanga pana la aripa spate :((
Ideea este ca nu am asigurare CASCO deoarece am considerat ca este inutil sa platesc, avand in vedere ca conduc cu atentie si nu am avut niciodata vre-un incident. (Recunosc ca aceasta situatie nu am prevazut-o)
Masina nici nu este achitata integral, inca mai platesc pentru ea si ma doare sufletul sa vad cum cineva isi bate joc de munca mea !
Muncesc foarte multe ore pe zi si chiar si in timpul care ar trebui sa fie liber (lucru pe care mi-l asum) dar mi se pare extrem de nedrept ca cineva sa isi bata joc de lucrul meu pentru care depun eforturi ca sa mi-l pot permite.
Va rog frumos sa imi spuneti ce pot face in acest caz?
Nu stiu cine este autorul .... probabil ca fapta s-a petrecut noaptea dupa ora 1 pana in ora 7.30 cand am observat.
Trebuie sa merg sa declar la politie? In cazul expus mai sus politia ma poate ajuta astfel incat sa gaseasca vinovatul si sa plateasca pentru fapta sa?

Va multumesc !
Răspuns la discuția Ajutor ! Ce este de facut?
Va multumesc inca odata pentru ajutor, dumneavoastra si tuturor colegilor care m-au ajutat cu informatii si sfaturi.
Va multumesc foarte mult pentru sfaturile cu adevarat pretioase pe care mi le-ati dat !

O ultima intrebare mai am : din spusele colegei cu cu numele ynocentta in care specifica faptul ca "administratorul este angajat al asociatiei de proprietari si nu detine obligatia a raspunde sau prezenta documente" avand in vedere sfaturile primite de la dumneavoastra si pe care chiar vreau sa le urmez, sunt indreptatita sa cer toate cele enumerate de dumneavoastra , incepand cu contractul de munca si terminand cu cele doua registre?

Multumesc !

In cazul acesta, daca pe undeva mai speram ca macar intr-un tarziu s-ar putea realiza acest lucru si pentru noi, in momentul acesta , dupa lamuririle primite de la dumneavoastra, pentru care va multumesc, realizez ca din pacate acest obiectiv este undeva foarte departe, inexistent practic si asta nu din cauza consensului proprietarilor sau al hotararii adunarii generale ci din cauza ca implicarea si interesul din partea reprezentantului legal, la care faceti si dumneavostra referire , lipseste din pacate cu desavarsire.....
In primul rand va multumesc pentru raspuns iar ca lamurire suplimentara mentionez ca aceasta "reabilitare" se refera doar la hidroizolatia terasei.
Ca sa nu mai spun, daca tot a venit vorba, ca am propus presedintelui si administratorului sa inceapa demersurile pentru a intra in programul de reabilitare termica a blocului, mai ales ca la blocurile vecine s-a realizat acest lucru si cu toate ca se cunosc avantajele acestei actiuni, din pacate noi am ramas sa privim cu jind cum altii cu putina implicare si interes pot rezolva aceasta, noi nu.....