Daca reclam angajatorul cred ca cei 600 euro pe care i a oprit "depozit" nu ii voi mai primii,poate chiar acesta este motivul pentru care ii opreste :( ,as putea sa imi dau demisia,sa mi recuperez banii care mi i a oprit pentru depozit si pentru asigurare? asa pe cale amiabila? Sa merg la el cu foaia sa ii spun ca stiu ca nu imi plateste asigurarea...
Nu am venit cu contract din tara,am fost chemat de un prieten cand se faceau angajari la aceasta firma.Tot ce a fost de semnat,am semnat aici in Cipru.Angajatorul este cipriot.
Buna ziua,
Lucrez in Cipru din luna septembrie,angajatorul mi a oprit "depozit" 600 euro din salariu la inceput,am acceptat deoarece nu am avut alta posibilitate,numai ca acum imi opreste in fiecare luna bani pentru asigurari(Asfalia),de exemplu luna trecuta mi a oprit 65 euro,si luna asta 150 euro.Mi s a parut o suma foarte mare si acest lucru m a facut sa merg sa ma interesez la asigurari,chiar azi am fost si cei de acolo mi au dat o foaie cu lunile in care mi s a platit asigurare.Din 8 luni au fost platite decat 3 luni,si doar part-time,desi eu lucrez zilnic 8 ore cel putin.Din luna februarie nu s a platit nimic,si bani imi iau din salariu din ce in ce mai mult.
Ce pot face?Am venit in Cipru deoarece am in tara datorii foarte mari,si din cate se pare aici ma indatorez si mai mult.
Multumes anticipat.
Buna ziua,
Asa am sa fac,va multumesc frumos.
Il poate ajuta citatia aceea care este pentru 15august, cu ceva?Pentru ca este la mine si pot dovedi ca a fost chemat intr-o zi in care nu se lucra.
Buna seara,
Va dau cuvantul meu ca a fost citat pe 15/08/2011,si erau politisti la munca cei de serviciu,dar cel care se ocupa cu asa ceva nu era.Nu cer ajutor mintind cu ceva,cum m-ati mai putea ajuta daca as minti?Ce as putea rezolva mintind? Tocmai din aceasta cauza am si specificat acest lucru...de ce nu s a mai trimis o alta citatie pentru alta zi in care sa se si lucreze....
Buna seara,
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?Imi poate spune cineva atunci cat costa un avocat pentru o asemenea situatie?
Mltumesc.
Buna ziua,
Am revnit cu o problema legata de fiul meu,nu a mai platit pensia alimentara de cativa ani,si anul acesta de Sf. Maria a fost chemat la politie pt acest lucru. El s a prezentat,numai ca ofiterul de serviciu a spus ca nu se lucreaza la biroul unde a fost citat(a fost zi libera pe 15/08/2011). Fara alta citatie primita,in urma cu cateva zile la soacra lui au venit niste politisti pentru a-l lua,nu am inteles prea bine,ceva cu executare silita.
Mentionez faptul ca el nu s a angajat din cauza ca are doar 6clase,si este plecat din tara de cateva saptamani tocmai pentru a face rost de bani sa si achite datoriile,aici in tara nu isi gasea de lucru nici macar in constructii.
Va rog ajutati-ma,nu stiu cum sa fac in lipsa lui,sa o trimit pe nora mea la sectia de politie sa vorbeasca cu politistul care se ocupa de dosarul fiului meu si sa spuna ca s-a prezentat atunci cand a fost citat? Ca nu a refuzat sa se prezinte?Ce e de facut?
Va multumesc anticipat:">.
Din pacate de trei ani il tot inscrie sotia lui la scoala,dar se pare ca nu are suficienta ambitie si spune ca ii este rusine.
Va multumesc din suflet pentru ajutor.:vishenka:
- Relatia cu aceasta dra a fost pasagera,ca toate relatiile pe care le a avut dra.
-Fiul meu are din pacate 6 clase,de aceea nu il angajeaza nimeni,a incercat sa isi continue studiile la fara frecventa,dar nu a reusit.Inainte lucra in constructii,dar de cand cu criza nu se mai gaseste loc de munca in acest domeniu.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.