avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate Dragnescu

Activitate Dragnescu

Răspuns la discuția Alocatie copil sub 2 ani
transcrierea certificatului s-a facut in luna mai 2012 iar in luna decembrie 2012 implinea varsa de 2 ani
Salut. Sora mea este asistenta medicala in Franta are un baietel nascut acolo a venit in tara i-a facut cetatenie si ni s-a spus ca are dreptul la alocatie si a primit suma de 200 de ron doar pentru ultima luna pana sa implineasca varsta de 2 ani si pe celelalte 23 de luni nu a primit nimic ce e de facut? Se pot recupera acesti bani? va multumesc
ce pedeapsa s-ar aplica pentru un inculpat care a stat de ''sase'' la o talharie cu violare de domiciliu vatamare corporala etc mentionez ca acesta doar a stat in masina afara la o distanda de aproximativ 150m
Răspuns la discuția Talharie
Multumesc mult va sunt recunoscator
Răspuns la discuția Talharie
De curand am inteles ca au fost imtplicate 5 persoane in aceasta infractiune dintre care una a recunoscut ca varul meu nu a stiut si nici macar nu a coborat din masina iar celelalte 3 persoane 2 dintre ele sunt frati si unul este cumnatul unuia dintre ei cel din urm fiind cel care a dat pontul. are putere declaratia tinand cont ca este cea mai vlabila adica a sustinut fara ezitare aceiasi poveste pe cand ceilalti au tot schimabat declaratiile?
Discuție Talharie
Salut, am rugamintea sa ma ajutati cu cateva sfaturi daca se poate: am un var care a fost rugat defapt mintit de niste prieteni sa ii duca cu masina lui personala la un baiat care avea sa le dea o suma de bani, el initial nu a vrut deoarece nu poseda permis auto iar la insistentele acestora a aceptat sa mearga cu ei doar ca sa nu le lase masina in custodie. Ajunsi la locul cu pricina acestia l-au pus sa ii astepte in masina , au coborat din masina ora 3 dimineata in jud calarasi ei fiind din dambovita au mers la victima au intrat in casa peste el si sotia sa victima a scos un pistol cu gaz iar ei l-au lovit cu o bate in cap legandu-i pe amandoi iar sub amenintari le cereau bunurile. acestia au gasit in locuinta victimei un laptop 6 tel mobile suma de 40000 RON si 100 gr de aur dupa care au plecat lasad victima in coma ei fiind mascati. s-au intors la masina si au zis gata hai sa mergem. Dupa o luna de cautari au fost gasiti au gasit o parte din bunuri la ei iar la varul meu nu au gasit nimic decat un telefon care il luosese imprumut de la acei prieteni. A fost amenitat ca daca vaa face denunt v-a fi omorat iar el s-a conformat. Acum are al 2-lea mandat de arestare preventiva a 29 de zile. Mentionez ca nu are cazier. are tatal si fratele decedati siind intretinator de familie avand o sora cu handicap ( surdo-mut) toti il cunosc ca o persoana sociabila la locul ei fara sa fi deranjat vreodata pe cineva; ce sanse are sa scape ce sanse nu iar daca se va pronunta vreo pedeapsa ce se poate face. Daca ma pute-ti ajuta lasa-ti un contact sa putem vorbii conditiile in care pute-ti face ceva va multumesc