Multumesc ptr raspuns. mai precizez ca el trebuie sa reconsolideze cladirea in cadrul careia ne desfasuram activitatea ptr ca este pe cale sa cada de abea i-am dat devizul a vedem ce decizie va lua. ori o consolideaza el si vrea chiria la timp, ori o consolidam noi si ne acoperim cu chiria. Preventiv imi puteti spune :
Acest titlu executoriu nu poate sa-l ceara doar dupa o luna sau maxim doua nu? cam dupa cat timp se poate obtine?
Buna ziua, am infiintat o firma de curand si am mentionat persoanei in cauza sa treaca procentajul de 60%- 40%, dansa a trecut 50-50. Nu ar trebui oricum sa existe si un actionar majoritar? As dori sa schimb acest lucru cu procentajul initial. Intrebarea mea este ce act trebuie intocmit, un act aditional sau ce anume?
Va rog de asemenea sa ma mai ajutati cu un raspuns. Am o mica afacere pe o firma X. Vreau ca sa inchiriez spatiul comercial pe firma mea de care v-am mentionat mai sus si ca firma X sa-si desfasoare in continuare activitatea. Cum trebuie sa procedez,