avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate Anelore34

Activitate Anelore34

Va multumesc din suflet!
Va multumesc frumos, va rog daca doriti, sa-mi spuneti si varianta scurta.Un sfarsit de saptamana reusit!
Buna ziua,ca urmare a faptului ca vreau sa plec din tara,cedez firma fratelui care locuieste in alta localitate.Ce pasi am de urmat,unde anume merg,sa las treburile in ordine,sa fac totul legal.fiind in alta localitate se schimba si sediul firmei,nu numai administratorul.Va rog sa-mi spuneti si cam cat timp dureaza perfectarea actelor.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Amenda rovinieta!
Este in termen.Am rezolvat.....s-a depus contestatia ,in termenul de 15 zile de la data comunicarii.Multumesc dle avocat,dar am rezolvat!
Răspuns la discuția Amenda rovinieta!
Va multumesc!
Răspuns la discuția Amenda rovinieta!
In procesul verbal,spune ca fotografia e facuta la data de 10 01.2011,orele 22,35, mi s-a spus ca a cumparat rovinieta pentru ziua respectiva,dar la casa nu a verificat data valabilitatii.Bonul de casa este din data de 10 orele 17,dar rovinieta intra in vigoare de la data de 11 ,ora 0. Ma pot preleva de neglijenta,sa nu mai atasez contractul ci copie dupa rovinieta sa bonul de casa si sa cer schimbarea amendei in advertisment?Va multumesc pentru raspunsuri dna avocata!
Răspuns la discuția Amenda rovinieta!
Multumesc frumos pentru raspuns,dar suma este foarte mare si nu este drept sa platesc pentru o fapta pe care nu am comis-o eu. Nu pot face nimic,exceptand faptul de a plati amenda si contravaloarea tarifului de despagubire?Multumesc.
Buna seara,va rog frumos sa-mi spuneti ce sanse am sa scap de o amenda pentru lipsa rovinieta,si de tariful de despagubire de 720 euro,daca la data cand masina a fot fotografiata era subinchiriata unei firme?Mentionez ca sunt persoana fizica si am subinchiriat unei persoane juridice,care si aceea a subinchiriat masina unei alte persoane fizice.Masina am recuperat-o,ca nu imi plateau banii asa cum era stipulat in contract,dar acum am primit procesul verbal de la CNADNR,pe numele meu.Daca contest procesul verbal si atasez copie dupa contract,am sansa sa castig?Mai fac o mentiune,contractul nu e semnat la notar,e stampilat si semnat intre mine si firma respectiva.Va multumesc pentru atentie si va rog ajutati-ma cu un sfat!