avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate surugiudumitru

Activitate surugiudumitru

Am un copil ce este plecat in afara tarii,ce a avut un abonament telefonic.Dupa ce a plecat nu s-a mai folosit de acel abonament iar acum i-mi vine mie de la o firma de recuperare sa achit suma de 1100 lei. Ii vine de fapt lui dar pe adresa me ca a locuit aici.Ce se poate face in acesata situatie,intrucat eu nu cunosc adresa lui.Va multumesc.
Buna ziua,sunt detinatorul unui certificat de incadrare in grad de handicap accentuat,ceea ce i-mi aduce scutire de impozit pe venitul din pensie.La pensionare Casa de Pensii a MAI,mi-a impozitat primele sase luni,mam judecat iar in prima instanta a fost constatata retinerea ilegala a impozitului pe venit si a obligat MAI sa-mi restituie suma retinuta.In apel sa inlaturat raspunderea juridica a MAI,pe motiv ca ordonator de credite este Casa de Pensii,mentinand celelalte dispozitii ale sentintei.In acest sens casa de pensii nu doreste sa-mi restituie suma retinuta ilegal,pe motiv ca nu este obligata.Ce ma sfatuiti sa fac?_Va rog,multumesc!
Buna ziua. Va rog sa-mi dati urmatorul sfat, avand in vedere ca reorganizarea MAI ce urmeaza a fi facuta m-a pus la dispozitie.Sunt nascut pe 10.10.1960 si am inceput sa lucrez de la data 19.07.1979 si pana in 12.09.1983 ca salariat civil; in perioada 15.09.1983 - 15.08.1985 am urmat cursurile scolii de subofiteri de politie; in perioada 15.08.1985 - 25.04.2005 am desfasurat activitati in calitate de subofiter la IJP Botosani in cadrul politiei rutiere iar de la data de 25.04.2005 pana pana la data primirii dispozitiei de disponiblizare in data de 25.07.2011 am lucrat ca agent de politie la Institutia Prefectului Botosani.
- varsta minima de pensionare anticipata fara penalitati si cuantumul pensiei;
- daca sunt penalitati care sunt acestea si cuantumul lor?
Va multumesc anticipat.