avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la telefonia mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la telefonia mobila

Am un copil ce este plecat in afara tarii,ce a avut un abonament telefonic.Dupa ce a plecat nu s-a mai folosit de acel abonament iar acum i-mi vine mie de la o firma de recuperare sa achit suma de 1100 lei. Ii vine de fapt lui dar pe adresa me ca a locuit aici.Ce se poate face in acesata situatie,intrucat eu nu cunosc adresa lui.Va multumesc.
Nimic, nu ii luati in seama, nu va afecteaza.
Nu dvs răspundeți pt datoriile fiului ci acesta personal.Cand se întoarce în țară ii dati notificarea respectiva ,el urmând sa aleaga cum va proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta telefonie mobila gianys75 gianys75 doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la [editat] pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de ... (vezi toată discuția)
Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila - dupa 4 ani somati sa platim 6 milioane in anul 2001 am incheiat un abonament la Cosmorom, cu durata de un an. dupa cateva luni, nu mai stiu exact cate, am trecut la Orange. am abandonat cartela ... (vezi toată discuția)