avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Activitate andreeacln

Activitate andreeacln

Bună ziua!

Vă rog din tot sufletul să-mi spuneți dacă mai este ceva de făcut.
În anul 2007 am luat un credit de la o bancă.După 2 ani (din cauza unor probleme personale) am întârziat cu plata a 2 rate.A treia lună,soțul meu a fost la bancă și a plătit cele 2 rate+luna în curs.La câteva zile distanță,tot soțul,a fost să depună contravaloarea ratei următoare.Surpriză;de la ghișeu a fost trimis la un consultant de credite,deoarece casiera nu putea încasa suma.
Răspunsul acestuia a fost următorul:"dosarul a fost trimis în instanță datorită întârzierilor mai mari de 120 zile."După o căutare mai amănunțită acesta a descoperit adevăratul număr de zile întârziate: 66??? Petru că nu știa ce să ne răspundă,am lăsat numărul de telefon.După câteva zile am fost chemată la bancă și am fost sfătuită să nu mai efectuez nici o tranzacție pe cont până la înplinirea termenului de 120 zile întârziere;altfel nu pot încheia o convenție de plată.
Până la convenție rata a fost de 250 RON.Ca să fiu ajutată să plătesc , în urma convenției arezultat o rată de 500 RON lunar pe o perioadă de 2 ani.

Aștept cu mare interes răspunsul.
Cu respect,
A.