da,mama inaintea bunicilor
in 2004 am fost prinsa la un control in it cu permis(era fals dar nu si-au dat seama) si mau pussa fac control medical,instiintarea venindu-mi abia in 2007. in 2008 am dat de permis in rom unde l-am si obtinut:D,iar anul acesta tot la un control,efectuat de acelasi politist din 2004,mi-a retinut permisul bun,romanesc,mi-a sechestrat masina pe 3luni cu toate ca nu era pe numele meu masina,cu motivatia ca eu rezult cu 2 permise,ambele valabile,cel naspa e pana in 2012 iar cel bun 2018,si mi-au trimis permisul bun la consulat revocat,nu au precizat motivul revocarii cand lau trimis la consulat.ast sa ajunga permisul in tara. ce mi se poate intampla? imi dau permisul fara probl?mi-l suspenda,imi dau amenda? ajutati-ma va rog
sant suparata,nervoasa.:((.va multumesc din suflet pt raspunsuri. mi-ati luat o piatra de pe inima mai ales la prima discutie. va multumesc:(
bunicii mei,parintii mamei mele(care este decedata)au 3 copii,ramasi numai 2 in viata. dupa decesul lor,eu,fiind copilul ficei decedate intru in drepturi egale cu ceilalti 2 ramasi in viata(adica au ramas unchiul si matusa)?
inca o intrebare. dupa decesul bunicilor mei(parintii mamei mele decedate)eu si fratele meu avem drept la ceva,tinand cont ca mama e decedata si mai are 2 frati in viata
aveti dreptate,dar..........probl sant multe,el fiind de partea "lui madame" si ea il joaca cum vrea
dc mai tarziu?va fi in favoarea mea si a fratelui?
da,deci din pacate are si madam drepturi.mentionez ca tata este in viata. va multumesc din suflet!
iar terenurile arabile intra si ele automat in dezbatere?sau este aparte?
mama a decedat in dec 97,eu si fratele eram minori,iar tata nu vrut sa faca succesiunea,invocand faptul ca nu ne da afara nimeni din casa,dar in momentul casatoriei cu cea de a2a au inceput si certurile.acum eu am 27 ani,fratele meu 20 si cel din a2a casnicie 4ani