avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis revocat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis revocat

in 2004 am fost prinsa la un control in it cu permis(era fals dar nu si-au dat seama) si mau pussa fac control medical,instiintarea venindu-mi abia in 2007. in 2008 am dat de permis in rom unde l-am si obtinut:D,iar anul acesta tot la un control,efectuat de acelasi politist din 2004,mi-a retinut permisul bun,romanesc,mi-a sechestrat masina pe 3luni cu toate ca nu era pe numele meu masina,cu motivatia ca eu rezult cu 2 permise,ambele valabile,cel naspa e pana in 2012 iar cel bun 2018,si mi-au trimis permisul bun la consulat revocat,nu au precizat motivul revocarii cand lau trimis la consulat.ast sa ajunga permisul in tara. ce mi se poate intampla? imi dau permisul fara probl?mi-l suspenda,imi dau amenda? ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:09, 31 Iulie 2011
Pentru ce ati fost trimisa la control , in situatia primului permis ?

In situatia in care ambele permise , vor fi inaintate , prin intermediul consulatului , in Romania(pentru ca este logic ca politia italiana sa afle de ce exista pe numele dvs. doua permise presupus valabile) , politia romana va cerceta si se va constata ca primul permis este fals , astfel veti fi cercetata pentru uz de fals ,pentru acesta si fals in declaratii , in ceea ce priveste obtinerea celui de al doilea permis( cel valabil) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine un nou pasaport la consulatul din roma doar cu buletinul valabil? vladbg vladbg Bunaziua, am o situatie un pic particulara. Vreau sa obtin pasaportul romanesc ducandu-ma la sectia consulara din Roma cu buletinul romanesc inca valabil, ... (vezi toată discuția)
Fara permis koop27 koop27 Mi-a fost furat permisul de conducere in Italia,(permis convertit roman/ italian).Am facut toate formalitatile,la politia italiana ,dar nu pot astepta ,50-60 ... (vezi toată discuția)
Detin doua permise de conducere liapetrariu2010 liapetrariu2010 Sunt rezident in spania si am detinut 2 permise 1 de romania si 1 de spania obtinut prin examen.Anu trecut am avut un accident in romania cu camionu si prin ... (vezi toată discuția)