in 2004 am fost prinsa la un control in it cu permis(era fals dar nu si-au dat seama) si mau pussa fac control medical,instiintarea venindu-mi abia in 2007. in 2008 am dat de permis in rom unde l-am si obtinut:D,iar anul acesta tot la un control,efectuat de acelasi politist din 2004,mi-a retinut permisul bun,romanesc,mi-a sechestrat masina pe 3luni cu toate ca nu era pe numele meu masina,cu motivatia ca eu rezult cu 2 permise,ambele valabile,cel naspa e pana in 2012 iar cel bun 2018,si mi-au trimis permisul bun la consulat revocat,nu au precizat motivul revocarii cand lau trimis la consulat.ast sa ajunga permisul in tara. ce mi se poate intampla? imi dau permisul fara probl?mi-l suspenda,imi dau amenda? ajutati-ma va rog
Pentru ce ati fost trimisa la control , in situatia primului permis ?
In situatia in care ambele permise , vor fi inaintate , prin intermediul consulatului , in Romania(pentru ca este logic ca politia italiana sa afle de ce exista pe numele dvs. doua permise presupus valabile) , politia romana va cerceta si se va constata ca primul permis este fals , astfel veti fi cercetata pentru uz de fals ,pentru acesta si fals in declaratii , in ceea ce priveste obtinerea celui de al doilea permis( cel valabil) .
Fara permis
koop27
Mi-a fost furat permisul de conducere in Italia,(permis convertit roman/ italian).Am facut toate formalitatile,la politia italiana ,dar nu pot astepta ,50-60 ... (vezi toată discuția)