Mi-a fost furat permisul de conducere in Italia,(permis convertit roman/ italian).Am facut toate formalitatile,la politia italiana ,dar nu pot astepta ,50-60 zile pina primesc duplicatul.Ce solutie as putea adopta ,vazind ca ,consulatul nu ma poate ajuta,pe motiv ca permisul nu e romanesc.Daca as pleca in Romania fara permis in posesie ,ce as risca ? Intreb poate cineva cunoaste vreun caz asemanator.!
sa inteleg ca l ati predat pe cel romanesc si acum numai aveti nici un fel de permis... atunci macar o dovada de permis ar trebui sa aveti... o adeverinta de la politie ca ati declarat permisul furat si ca aveti permis valabil precum si faptul ca urmeaza sa va fie eliberat un duplicat la data de... in opinia mea ar fi suficient sa circulati... pana la granita romaneasca nu va intreaba nimeni de acte... iar acolo, fiind cetatean roman, si aratati dovada ca aveti permisul furat cred ca va fi suficient... daca nu, macar mergeti cu cineva in masina care are permis valabil... sau sa va astepte cineva din romania la granita in ungaria si sa va treaca el prin vama cu masina
Permis austriac
buzdu
va rog frumos cine ma poate ajuta cu cateva informatii despre: am avut un accident de masina soldat cu moartea unei persoane, in momentul de fata sunt in ... (vezi toată discuția)