Buna ziua, vreau sa imi infiintez un PFA (Webdesign) pentru a putea face un contract de colaborare cu o firma. Calificare nu am - am terminat Facultatea de Geografie si sunt in prezent la Master, dar cunostintele le am pentru a putea face colaborarea.
Din cate am citit am vazut ca am nevoie neaparat de o calificare, de aceea am vorbit cu respectiva firma si a fost de acord sa imi elibereze o adeverinta care sa ateste ca sunt calificat pentru desfasurarea acestei activitati, dar nu gasesc nicaieri o adeverinta tip sau ceva de genul. Ma puteti ajuta ?
Buna ziua. Am vazut pe data de 26 iulie un anunt pe un forum cu un sistem de vanzare. Am decis sa-l cumpar, si sa ma intalnesc cu persoana respectiva. M-am intalnit, am mers cu el intr-o parcare, si scoate din masina calculatorul, si mi-l pune in brate. Neavand unde sa-l testez (nu stiu ce era in capul meu), l-am luat si am plecat. Am ajuns acasa si am vazut ca era cu totul altceva, calculatorul fiind o "mamaliga". L-am sunat pe individ, mi-a spus ca a incurcat unitatile sau ceva de genul, si m-a amanat timp de 24 de ore, crezand ca nu o sa ma mai duc la politie. Si am fost, i-am povestit totul unui comisar sau agent sef, i-a trimis o invitatie la sectie pentru declaratie, mie nu mi s-a luat nici o declaratie, abia a doua oara cand m-am dus mi-au luat datele. Mi-au spus ca asta e inselaciune si luni sa vin sa depun plangere penala. O sa aiba rezolvare cazul ? sau cum o sa fie mai departe ? Ce o sa se intample ? O sa-mi recuperez contravaloarea pc-ului sau sa-mi dea calculatorul cu configuratia promisa ?