avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta

Buna ziua, vreau sa imi infiintez un PFA (Webdesign) pentru a putea face un contract de colaborare cu o firma. Calificare nu am - am terminat Facultatea de Geografie si sunt in prezent la Master, dar cunostintele le am pentru a putea face colaborarea.
Din cate am citit am vazut ca am nevoie neaparat de o calificare, de aceea am vorbit cu respectiva firma si a fost de acord sa imi elibereze o adeverinta care sa ateste ca sunt calificat pentru desfasurarea acestei activitati, dar nu gasesc nicaieri o adeverinta tip sau ceva de genul. Ma puteti ajuta ?

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)
Masterat janedoe1 janedoe1 Buna ziua, Intrucat nu gasesc categoria pt invatamant am sa intreb aici. Fiul meu termina anul viitor facultatea de geografia turismului si vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: ... (vezi toată discuția)