avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... MASTERAT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

MASTERAT

Buna ziua,
Intrucat nu gasesc categoria pt invatamant am sa intreb aici.
Fiul meu termina anul viitor facultatea de geografia turismului si vrea sa faca masterat in altceva . (Asistenta manageriala si secretariat).
Este posibil? Si daca se poate face, ce diploma va obtine?
Ce conteaza licenta sau masteratul?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:16, 23 Noiembrie 2011

Diploma de licenta atesta tipul / nivelul calificarii absolventului; masteratul atesta aprofundarea studiilor de licenta, nu confera o calificare suplimentara. In opinia mea este de preferat un masterat in acelasi domeniu.

Specializarea de care spuneti – Asistenta manageriala si secretariat – pare sa fie de licenta, nu de master...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Pot sa profesez in domeniul juridic? LILI24 LILI24 Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)
Diferenta mastere anad44 anad44 Care este diferenta intre masterul la Administrarea Relaţiilor Publice şi Asistenţă Managerială (facultatea de administrare a afacerilor,UB ... (vezi toată discuția)