avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Diferenta mastere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Diferenta mastere

Care este diferenta intre masterul la Administrarea Relaţiilor Publice şi Asistenţă Managerială (facultatea de administrare a afacerilor,UB [ link extern ] )
si masterul Managementul informației și al documentelor (facultatea de litere UB [ link extern ]
/ian/19_22_19_18Plan_de_invatamant_MID_2015-2017.pdf ) din moment ce amandoua au trecute la final pe diploma de master, domeniul Stiinte administrative? Exista ceva ce le diferntiaza?
PS: ma refer din punct de vedere a profesiei pe care iti permite sa o urmezi
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
anad44, utilizator
Cel mai recent răspuns: anad44 , utilizator 19:00, 26 Februarie 2016
Diploma de licenta este cea care asigură exercitarea profesiei, diploma de master atesta doar aprofundarea studiilor în domeniu (sau intr-unul apropiat).
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)
Masterat janedoe1 janedoe1 Buna ziua, Intrucat nu gasesc categoria pt invatamant am sa intreb aici. Fiul meu termina anul viitor facultatea de geografia turismului si vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Conditii admitere in barou adriannn adriannn Buna ziua. Pentru sustinerea examenului de admitere in barou trebuie sa am o diploma in master, sau e suficienta dimploma de licenta? legea pentru ... (vezi toată discuția)