avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am fost inselat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am fost inselat

Buna ziua. Am vazut pe data de 26 iulie un anunt pe un forum cu un sistem de vanzare. Am decis sa-l cumpar, si sa ma intalnesc cu persoana respectiva. M-am intalnit, am mers cu el intr-o parcare, si scoate din masina calculatorul, si mi-l pune in brate. Neavand unde sa-l testez (nu stiu ce era in capul meu), l-am luat si am plecat. Am ajuns acasa si am vazut ca era cu totul altceva, calculatorul fiind o "mamaliga". L-am sunat pe individ, mi-a spus ca a incurcat unitatile sau ceva de genul, si m-a amanat timp de 24 de ore, crezand ca nu o sa ma mai duc la politie. Si am fost, i-am povestit totul unui comisar sau agent sef, i-a trimis o invitatie la sectie pentru declaratie, mie nu mi s-a luat nici o declaratie, abia a doua oara cand m-am dus mi-au luat datele. Mi-au spus ca asta e inselaciune si luni sa vin sa depun plangere penala. O sa aiba rezolvare cazul ? sau cum o sa fie mai departe ? Ce o sa se intample ? O sa-mi recuperez contravaloarea pc-ului sau sa-mi dea calculatorul cu configuratia promisa ?

Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters217434 , utilizator 00:57, 1 August 2011
Asta da chilipir. In magazine, desi sunt noi si cu garantie, le intoarcem pe toate fetele, facem probe, cerem garantii, factura. In parcare ..... chilipir, am dat lovitura.
Cazul ar trebui sa aibe rezolvare daca s-a si identificat intre timp persoana ("a fost invitat" la politie). Sper sa ai norocul sa-ti recuperezi banii (sau o parte din ei).
Da, am toate datele lui, le-am dat si la politie. Dar daca individul pleaca din tara ? Ce fac, raman cu buza umflata ?

pneagu - nu toata lumea are bani pentru a cumpara din magazin.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
ContSters217434, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate dispune expertizarea oftalmologică a martorilor oculari? ContSters396991 ContSters396991 În cazul în care niște persoane susțin, jurându-se pe ochii lor, că m-au văzut pe mine săvârșind o infracțiune (vezi toată discuția)
Altercatie in trafic ContSters405010 ContSters405010 Buna ziua, In urma unei altercatii in trafic, am primit un pumn puternic in maxilar. M-am dezorientat pe moment, si individul a plecat. Am sunat la 112 si am ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)