Buna ziua. Am vazut pe data de 26 iulie un anunt pe un forum cu un sistem de vanzare. Am decis sa-l cumpar, si sa ma intalnesc cu persoana respectiva. M-am intalnit, am mers cu el intr-o parcare, si scoate din masina calculatorul, si mi-l pune in brate. Neavand unde sa-l testez (nu stiu ce era in capul meu), l-am luat si am plecat. Am ajuns acasa si am vazut ca era cu totul altceva, calculatorul fiind o "mamaliga". L-am sunat pe individ, mi-a spus ca a incurcat unitatile sau ceva de genul, si m-a amanat timp de 24 de ore, crezand ca nu o sa ma mai duc la politie. Si am fost, i-am povestit totul unui comisar sau agent sef, i-a trimis o invitatie la sectie pentru declaratie, mie nu mi s-a luat nici o declaratie, abia a doua oara cand m-am dus mi-au luat datele. Mi-au spus ca asta e inselaciune si luni sa vin sa depun plangere penala. O sa aiba rezolvare cazul ? sau cum o sa fie mai departe ? Ce o sa se intample ? O sa-mi recuperez contravaloarea pc-ului sau sa-mi dea calculatorul cu configuratia promisa ?
Asta da chilipir. In magazine, desi sunt noi si cu garantie, le intoarcem pe toate fetele, facem probe, cerem garantii, factura. In parcare ..... chilipir, am dat lovitura.
Cazul ar trebui sa aibe rezolvare daca s-a si identificat intre timp persoana ("a fost invitat" la politie). Sper sa ai norocul sa-ti recuperezi banii (sau o parte din ei).