avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Altercatie in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Altercatie in trafic

Buna ziua,
In urma unei altercatii in trafic, am primit un pumn puternic in maxilar. M-am dezorientat pe moment, si individul a plecat. Am sunat la 112 si am anuntat incidentul. M-au sfatuit sa merg la politie imediat. Asta si am facut. Acolo mi s-a spus sa ma consulte un medic legist (aveam buza de sus rupta si umflata). Am fost a 2-a zi la medic si am trecut comisia medicala.Cu certificatul dat am pus o plangere la politie. A trecut jum de an si am fost chemat la identificare. Am recunoscut infractorul si am povestit imprejurarile. (eu nu coborasem din masina sa ma iau la bataie, au fost niste replici la care a urmat pumnul) A mai trecut ceva timp si am fost chemat iara la sectie.
Dl politist mi-a zis ca nu poate face nimic ca nu exista camere de vedere, si ca nu am martori. Ca l-a audiat pe individ, si ca el mentionase ca pe data ceea nu era pe bulevard si nu ciruclase cu masina

Intrebare : Ce ramane de facut ? Si cum individul poate sa fie pedepsit ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:14, 12 Septembrie 2016
E greu de spus.
Se poate ca polițistul sa aibă dreptate.
Mergeți sa studiați dosarul ca sa va lămuriți mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurat, lovit, scuipat si batut UNHleaSHD UNHleaSHD Buna seara! Iata ca sunt nevoie sa apelez la forumul dvs. in intamplari nefericite. Acum aproximativ o ora am avut un incident. Stand la discutii pe ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Lovire+ flagrant ContSters457328 ContSters457328 in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana. Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat ... (vezi toată discuția)