Va multumesc pentru raspuns. Nu ii voi chema in judecata pentru ca nu agreez astfel de lucruri mai ales pentru niste lucruri marunte. Era vorba in primul rand de principiul proprietatii, care credeam eu, ca imi confera dreptul de a lua ca proprietar decizia care mi se pare mie mai buna, iar in al doilea rand de faptul ca mi-a perceput o taxa pentru un serviciu de care nu am beneficiat.
Va multumesc pentru raspuns. Nu ii voi chema in judecata pentru ca nu agreez astfel de lucruri mai ales pentru niste lucruri marunte. Era vorba in primul rand de principiul proprietatii, care credeam eu, ca imi confera dreptul de a lua ca proprietar decizia care mi se pare mie mai buna, iar in al doilea rand de faptul ca mi-a perceput abuziv o taxa pentru un serviciu de care nu am beneficiat.
Buna seara!
In urma cu 10 ani in blocul nostru s-au montat contoare individuale de gaze si avertizoare pentru gaze,, ambele s-au montat in apartamente.. In urma cu doua saptamani presedintele blocului m-a anuntat ca a decis sa schimbe avertizoarele de gaze, dar eu i-am spus ca nu sunt de acord sa-l schimb pe al meu. Din acel moment a inceput sa ma ameninte ca imi opreste gazele, ca opreste gazele pe intreaga scara, etc.
Cand am crezut ca s-a calmat am constatat ca, la intretinere mi-a fost adaugata prima rata pentru avertizor desi nu mi-am montat unul.. Nu am stiut de la inceput pentru ca pe chitanta nu este specificat, suma trecuta pe chitanta scrie ca reprezinta intretinerea aferenta lunii aprilie, dar am aflat apoi ca ea contine si prima rata pentru avertizor.
Vreau sa stiu cum imi pot recupera banii pentru ca atat presedintele cat si administratorul/casierul refuza sa mi inapoieze.
Multumesc!
Lucrez intr-o companie cu CMI pe o perioada nedeterminata. Anul acesta m-am hotarat sa iau un al doilea serviciu in invatamant , ca profesor. Am depus actele pentru sustinerea examenului de titularizare, inclusiv copie dupa cartea de munca. Am sustinut examenul de titularizare la care am obtinut nota peste 7, fiind a 9 - a din 130 de candidati. Cu toate acestea inspectorul de la resurse umane al ISMB sector 4 mi-a spus ca pot opta pentru un post de profesor titular sau suplinitor numai daca renunt la actualul meu loc de munca. Mi-a spus ca singura posibilitate este sa fiu profesor colaborator ceea ce nu imi da dreptul sa particip la sedintele publice de ocupare a locurilor vacante sau rezervate.