avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Activitate ryea

Activitate ryea

Buna ziua,

as avea nevoie de o lamurire. In sectorul privat se mai tine cont de vechimea in munca la acordarea concediului de odihna? La o vechime de peste 15 ani se beneficiaza doar de 21 de zile de concediu?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
As vrea si eu statutul si legea pe aryana_voicu@yahoo.com
Multumesc!
IancuCiubotaru a scris:

In orice caz, eu personal am renuntat la rezolvarea grilelor acestui autor, pentru ca genul de fineturi necesare rezolvarii acestor grille nu cred ca sunt adegvate unui examen de admitere. Mai ales luand in considerare ca interpretarea lor difera adesea de la autor la autor, nu cred ca la un examen de admitere vor fi asemenea intrebari.

Si eu am tot Udroiu. Imi poti recomanda altceva? tu ce culegeri de grile, eventual spete ai?

Mihaela88 a scris:

Nu stia de tipul de grile...daca sunt semideschise, deschise...parerea mea e ca vor fi ca la INM si ca in culegeri, semideschise.

Spor la invatat !!

care culegeri? Eu am doar Udroiu la proc. pen, ce culegeri de grile mai sunt? spete de unde luati?

Mihaela si Luiza, va multumesc mult! Mi-ati fost de mare ajutor!
Spor la invatat!:)
Buna,

de maine ma apuc si eu de invatat. Cam tarziu stiu... dar nu dispun de mai mult timp. As avea nevoie de niste informatii:
1) Eu am cursuri din 2009. In afara de mica reforma ce alte modificari legislative au mai intervenit intre timp? Mica reforma a mai suferit vreo modificare de la publicare?
2) Imi poate da cineva un link de unde as putea lua legea 51, statutul si codul deontologic, toate actualizate?
3) cand incep inscrierile pt examen?