Buna ,
am intrebat la Centrul pt imigrari despre ce si cum trebuie sa fac daca vreau ca prietenul meu, cetatean marocan, sa poata veni in tara si mi s-a spus k trebuie sa-l invit si sa platesc 30euro / zi , cate zile va sta in Romania. Sincer nu inteleg cum e cu cei 30 de euro. Trebuie sa-i platesc undeva sau sa-i am intr-un cont ?
Poate sa ma ajute cineva cu un raspuns mai clar decat cel pe kre l-am primit de la Centrul pt Imigrari?
Multumesc aniticipat.
Urmeaza sa ma casatoresc cu un baiat din Maroc. Am hotarat sa ne casatorim in Romania. As vrea sa stiu daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri ....si anume:
el cand pleaca din Maroc primeste viza de turist ..dar daca spune de ce vine in Romania primeste altfel de viza ?
trebuie neaparat sa stie romana ca sa ne putem casatori in Romania?(stiu...poate vi se pare o intrebare prosteasca dar chiar as vrea sa stiu raspunsul)
casatorindu-se cu mine ...cetatean roman...primeste automat viza de Romania....daca da, ce fel de viza si pentru cat timp?
fiind casatorit cu mine, eu lucrand in Austria, poate veni si el cu mine in Austria daca ii gasesc un loc de munca?
casatorind-une in Romania si daca primeste viza de Romania, ii este mai usor sa primeasca viza de lucru in Austria?
Daca nu ma poate ajuta nimeni cu niste raspunsuri sigure , va rog sa-mi spuneti macar unde pot afla toate aceste raspunsuri.
Salutare, am si eu o intrebare :D Sunt logodita cu un baiat din Maroc. Suntem impreuna de 1 an. Eu momentan lucrez si traiesc in Austria. Am vrea sa ne casatorim. Unde ar fi mai bine sa ne casatorim? In Romania sau in Maroc?