avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatoria dintre o romanca si un marocan
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatoria dintre o romanca si un marocan

Salutare, am si eu o intrebare :D Sunt logodita cu un baiat din Maroc. Suntem impreuna de 1 an. Eu momentan lucrez si traiesc in Austria. Am vrea sa ne casatorim. Unde ar fi mai bine sa ne casatorim? In Romania sau in Maroc?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 03:02, 2 August 2011
Daca va casatoriti in Maroc va supuneti regulilor de casatorie islamice daca sotul este musulman si va trebuii sa transcrieti certificatul de casatorie in Romania.

Daca sotul nu are viza UE va trebuii sa solicitati eliberarea vizei pentru membrii de familie si ulterior sa solicitati in statul unde veti rezida cartea de rezidenta pentru membru de familie.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)