avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate cristinactin

Activitate cristinactin

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
alynnabest a scris:

orcum intuitia mea imi spune k se va da in perioada feb-martie 2012 pentru ca este evident ca se urmareste propriul interes....partea financiara pentru ei este mult mai importanta decat cunostintele si eforturile noastre....fac in asa fel incat sa fie din ce in ce mai greu ....sa pici ....apoi sa dai iar ......

ar fi bine. in 2011 de ce nu s-a dat in februarie? au rezolvat lucrarile prea tarziu? ce ii impiedica sa faca la fel si anul asta?
si eu as vrea sa se dea in primavara. nu are nimeni pile pe la barou sa intrebe pe-acolo? :P
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
cam care ar fi sansele sa se dea si la anu in primavara?
oare care sunt sansele sa se anuleze 2 grile? in afara de cea cu nou nascutul nu mi se pare niciuna formulata gresit sau cu raspunsuri anapoda
Victor_Streche a scris:

Andreea2011 a scris:

Ice Hellene a scris:

Stie cineva ora la care incepe examenul?

Buna!
Examenul se tine la ora 10 in toata tara.Sigur.

In Bucuresti ..unde se sustine examenul??? Stie cineva? MS!

chiar si joi daca anunta, nu e suficient? o sa publice ei pe site.
stie cineva unde o sa se dea examenul in Bucuresti? pe site-ul baroului nu s-a afisa nimic inca
maxx_22 a scris:

@cristina: daca te referi la "certificat privind starea de sănătate a candidatului, incluzând si o
evaluare psihiatrică" nu iti faci nici macar la sange. Eu am fost la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti...la ambulatoriu si ti-o da repede si costa 40 de lei

40 de lei cu tot cu evaluarea psihiatrica? :-?
omoplata a scris:

certif legalizat-da!

copie certificata pentru conformitate nu inseanma neaparat legalizata. este acea copie pe care scrii conform cu originalul si te semnezi. eventual sa ai si originalul la tine in caz ca ti-l cere pentru comparatie.

pentru certificatul medical, iti face analize doar la sange?
de fapt mi-am dat seama ca asta e o intrebate stupida, din moment ce la barou nu se percepe TVA. deci taxa e 800 de lei.
nu s-a inscris nimeni pana acum sa ne spuna si noua cat este taxa de fapt?
a mai pus cineva aceasta intrebare, insa o voi relua eu intrucat am vazut ca nu s-a primit niciun raspuns:
Care credeti ca sunt cele mai indicate culegeri care sa cuprinda spete respectiv teste grila pentru fiecare materie si institutie in parte?