Nu am primit nici o somatie de la executor, singura somatie pe care am primit-o este un email de la banca.
Ideea e ca nu pot sa dau de executorul respectiv, nu raspunde la telefoane.
Daca depun suma integrala in contul meu bancar nu se deblocheaza automat?
O sa trebuiasca sa depun o suma mare in cont si plec in strainatate pentru o perioada. Nu vreau sa am vreo surpiza sa imi fie blocate toate cardurile etc.
Am o poprire pe contul bancar de acum vreun an pentru un credit neachitat in valoare de ~5000 ron.
Nu lucrez nicaieri, nu am salariu, am cateva proprietati dar toate sunt in comun cu fratele meu.
Acum am nevoie de conturi pentru a primi o suma mare de bani si astfel m-am hotarat sa achit si datoria.
Care ar fi cea mai buna varianta ? Sa incerc sa iau legatura cu exec judecatoresc respectiv sau pur si simplu sa depun bani in cont cat sa acopere datoria si dupa sa pot folosi contul in mod normal ?
In 2007 am luat un credit pentru uz personal in valoare de 4200 ron
Acum din intamplare mi-am gasit numele intr-un dosar la judecatorie in care solutia data acum circa 60 de zile este: "Admite cererea de încuviinţare a executării silite"
Intrebarea mea este ce sa fac in continuare : nu am primit nici o instiintare absolut nimic in legatura cu asta, probabil si deoarece in 2008 mi-am schimbat domiciliul.
Mentionez ca sunt somer dar detin mai multe bunuri imobile, printre care si o casa in coproprietate cu fratele meu, toate cu valori destul de mari (toate bunurile sunt in coproprietate).
Mai are rost sa contactez banca si sa imi reesaloneze creditul , sau trebuie sa discut cu executorul ?