avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - casa in coproprietate
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - casa in coproprietate

Buna ziua,

In 2007 am luat un credit pentru uz personal in valoare de 4200 ron

Acum din intamplare mi-am gasit numele intr-un dosar la judecatorie in care solutia data acum circa 60 de zile este: "Admite cererea de încuviinţare a executării silite"

Intrebarea mea este ce sa fac in continuare : nu am primit nici o instiintare absolut nimic in legatura cu asta, probabil si deoarece in 2008 mi-am schimbat domiciliul.

Mentionez ca sunt somer dar detin mai multe bunuri imobile, printre care si o casa in coproprietate cu fratele meu, toate cu valori destul de mari (toate bunurile sunt in coproprietate).

Mai are rost sa contactez banca si sa imi reesaloneze creditul , sau trebuie sa discut cu executorul ?

Imi pot executa casa in conditiile acestea ?

Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 20:39, 5 August 2011
Daca aveti bunuri o sa va poata executa.
Puteti incerca sa discutati cu cei de la banca intrucat ei controleaza executarea silita si nu executorul.
Acesta doar executa...
Banca nu va poate executa silit, atat timp cat sunteti in indiviziune, insa poate solicita instantei de judecata pronuntarea unei hotarari de partajare fortata.
Negocierea unei intelegeri trebuie facuta cu banca (creditorul), nu cu executorul judecatoresc, intrucat acesta nu poate dispune in niciun fel cu privire la dreptul de creanta detinut de banca.
dar nu ati fost citat? vedeti daca mai sunteti in termen pt a depune contestatie in anulare.
Cererile de incuviintare a executarii silite se judeca fara citarea debitorului, iar hotararile pronuntate sunt irevocabile.
serios, domnule Alimanescu? si contestatiile la executare la ce sa fac oare?

Alte discuții în legătură

Apartament mostenire/executare silita banca rocky rocky Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detin impreuna cu sora mea un apartament in Bucuresti. Apartamentul este mostenire si amandoua avem acte care ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri imobile mostenite aflate in indiviziune gaboru69 gaboru69 buna ziua, cumnatul meu nu mai reusit sa isi plateasca ratele la o banca si momentatan este amenintat de catre o firma de recuperari creante cu executarea ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executare geta6 geta6 In cazul unei datorii la banca neachitata , executorul trebuie sa treaca prin tribunal? Se primeste vreo citatie? (vezi toată discuția)