avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate tectonic75

Activitate tectonic75

Discuție evacuare
Buna ziua .Am fost mandatat de un propietar sa ma ocup de mansarda unui imobil cu mai multi locatari.cum ii pot evacua in conditiile in care acestia nu mai poseda acte de spatiu (contract de inchiriere) valabile,iar unii dintre ei nu mai locuiesc efectiv de 1 an in imobil.Cum pot intra in posesia spatiului fara a-mi crea probleme in justitie.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția violarea de domiciliu
mansarda nu este spatiu comun pt. toti locatarii sant singurul mandatar care o poate folosii
Răspuns la discuția violarea de domiciliu
mansarda este a celui care m-a mandatat
Buna seara. Am si eu o intrebare. Am fost mandatat de un propietar sa folosesc cum cred de cuvinta o mansarda ,dar un vecin care nu are nici un fel de act de spatiu la acea mansarda a intrat abuziv si si-a urcat niste lucruri intr-o incapere .il pot acuza de violare de domiciliu ? sau nu.mai ales ca sotia la instintat ca nu are voie sa urce acolo.
Răspuns la discuția Abuzuri
poate un chirias sa devina si administrator in urma unui contract de inchiriere-administrare cu un propietar decedat?
Discuție Abuzuri
Exista vreun contract de inchiriere-administrare a unui imobil care sa de-a dreptul chiriasului-,,administrator,, s-a preia contractele de furnizare a utilitatilor (apa ,curent,gaze) altor chiriasi ai aceluiasi imobil ? fara acordul acestora?.precizez ca contractul de inchiriere-administrare o fost semnat de un propietar decedat..VA MULTUMESC ANTICIPAT.