avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzuri

Exista vreun contract de inchiriere-administrare a unui imobil care sa de-a dreptul chiriasului-,,administrator,, s-a preia contractele de furnizare a utilitatilor (apa ,curent,gaze) altor chiriasi ai aceluiasi imobil ? fara acordul acestora?.precizez ca contractul de inchiriere-administrare o fost semnat de un propietar decedat..VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
tectonic75, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 06:13, 7 August 2011
Contractele de furnizare a utilitatilor se incheie intre furnizorii acestora si reprezentantul asociatiei de proprietari.
poate un chirias sa devina si administrator in urma unui contract de inchiriere-administrare cu un propietar decedat?
Functia de administrator al unei asociatii de proprietari este reglementata de legea 230/2007 si HG 1588/2007. Nu are legatura calitatea de proprietar sau chirias cu aceea de administrator, adica administratorul poate fi sau nu proprietar, poate fi sau nu chirias, poate locui sau nu in acea asociatie...
Ce este acela contract de inchiriere-administrare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere in bloc social Iris1 Iris1 Am în folosință un apartament din 1 februarie 2017 într-un bloc de locuințe sociale aparținând primăriei Iași. Fiind necesare lucrări de repatații ... (vezi toată discuția)
Plata salarii administrator, presedinte geta_iv geta_iv De ce in conditiile in care eu am contracte individuale cu prestatorii de servicii la gaze, lumina, apa, trebuie sa platesc si salariile admistratorui, ... (vezi toată discuția)
Contor de gaz, debitmetre de apa silviuz silviuz Intr-un bloc cu centrala proprie, de numai 18 apartamente, unele nelocuite, altele cu chiriasi, blocul fiind retrocedat unui cetatean strain, se pot monta ... (vezi toată discuția)