avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate simona30

Activitate simona30

Multumesc!
In urma unui accident minor s-a întocmit constatarea amiabila. Ulterior, fiind completată incorect ( numai prima pagina) persoana respectiva s-a răzgândit. Ce pot face in aceasta situație in condițiile in care cele 24 de ore in care trebuia sa ne prezentam la poliție au expirat?
Răspuns la discuția Contract
Problema este ca, beneficiarul mi-a trimis o notificare prin care, din punctul lui de vedere, ar trebui sa mai lucrez odata pe sumele achitate, fapt pe care eu l-am "consimtit" participand la acea sedinta.
Răspuns la discuția Contract
Da, este vorba de un contract de prestari servicii (restaurare pictura murala). Deci daca cel de-al doi-lea contract a fost semnat in urma acelui proces verbal acesta devine nul, valabil fiind contractul.
Răspuns la discuția Contract
Actul aditional este insotit de o situatie de lucrari. Adica mi s-au dat banii ptr ceea ce am lucrat.
A urmat acea sedinta in care beneficiarul a vrut ca de acea suma sa mai lucrez. In mod normal, fiind vorba de sponsorizari, trebuie lucrat in avans urmand decontarea situatiilor de lucrari.
Am semnat procesul verbal ca am luat parte la sedinta.
Apoi am semnat urmatorul contract.
PS.
Este vorba de un proces verbal al unui consiliu parohial consemnat intr-un registru
Răspuns la discuția Contract
Contractul a fost pe durata nedeterminata.
Am semnat un act aditional la primul contract, care mi-a fost platit si prin care contractul in vigoare a incetat, acoperindu-se sumele.
S-a semnat cel de-al doi-lea contract.
In afara de acel proces verbal nu am mai semnat nimic.
Răspuns la discuția Contract
Nu pot sa cred am fost foarte clara ca nu sunt de acord. A fost o sedinta in care oricine poate spune ce vrea. Eu am semnat numai ca am luat parte la acea sedinta.
Ce sanse am in instanta?
Discuție Contract
Am avut un contract care s-a finalizat cu un act aditional. Beneficiarul mi-a cerut ca in cadrul acestui act aditional sa continui lucrarea cu toate ca s-a facut un nou contract pentru continuarea lucrarilor. Aceste doleante ale beneficiarului au fost discutate in cadrul unei sedinte in urma caruia s-a intocmit un proces verbal, pe care l-am semnat eu si ceilalti participanti ca am.
Intrebarea mea este: acel proces verbal poate fi considerat contract?
Catalina