avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma unui accident minor s-a întocmit constatarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma unui accident minor s-a întocmit constatarea amiabila. ...

In urma unui accident minor s-a întocmit constatarea amiabila. Ulterior, fiind completată incorect ( numai prima pagina) persoana respectiva s-a răzgândit. Ce pot face in aceasta situație in condițiile in care cele 24 de ore in care trebuia sa ne prezentam la poliție au expirat?
Cel mai recent răspuns: simona30 , utilizator 18:31, 16 Ianuarie 2021
Va prezentati astazi si spuneti de ce nu ati ajuns pana acum.
Puteti prezenta si "amiabila" ca dovada si spune apoi ca celalalt se razgandi...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto retinut 30 zile re22lu re22lu la inceputul anului mi sa retinut permisul pe o perioada de 30 zile ...cauza retineri a fost ca... am avut parte de un accident minor ...cineva neacordandumi ... (vezi toată discuția)
Orice accident rutier trebuie declarat? Inter2001 Inter2001 Buna ziua. In urma unui accident rutier am intocmit formularul de constatare amiabila. Ulterior asigurarea a refuzat intocmirea dosarului de daune deoarece, in ... (vezi toată discuția)
Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)