la inceputul anului mi sa retinut permisul pe o perioada de 30 zile ...cauza retineri a fost ca... am avut parte de un accident minor ...cineva neacordandumi prioritate ma izbit in partea dreapta fata si mi.a indoit aripa...am ajuns la o intelegere cu respectivul...insa pana a doua zi cand urma sa mergem sa vedem cat costa reparatia etc....tipul sa razgandit si sa dus la politie declarand accidentul....politia a asteptat bineinteles sa expire cele 24 de ore in care trebuie declarat accidentul si apoi am fost invitat la sectie...acolo mi sa intocmit proces verbal ,mi sa retinut permisul pe 30 zile si amenda de 140 lei in 48 ore....bineinteles mi sa dat si dovada de circulatie pe 15 zile....am contestat procesul verbal si am contestat si in instanta....acum vreau sa intreb ..ce sanse credeti ca am sa mi se anuleze sanctiunea primita?
Trebuia să completaţi formularul de pe poliţa RCA sau să-i luaţi asigurarea. Verba volant...Adică vorbele zboară, ceea ce este scris rămâne. Nu aveţi nicio şansă.