avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am anuntat accidentul la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am anuntat accidentul la politie

Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, cum sa porcedez in cazul urmator:

Am fost accidentata din spate de o masina. Masina mea nu a patit nimic, dar cealalata are capota indoita putin.
Nu i-am luat RCA-ul deoarece nu era necesar si nici la politie nu ne-am dus. A fost o intelegere amiabila.
Intrebarea este: daca autorul accidentului merge la politie singur, mie mi se suspenda permisul? sau nu patesc nimic. L-am tot sunat, dar nu raspunde la telefon.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: poe.aly , utilizator 13:06, 23 Martie 2012
ar fi trebuit sa semnati acordul privind intelegerea amiabila. daca a raportat la politie accidentul in termenul de 24 de ore si dvs nu, atunci pierdeti permisul ptr 30 de zile. Daca a depasit si el termenul, ambii veti pierde permisul ptr 30 de zile.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie auto pe rca propriu k1mihai k1mihai Buna ziua. Am lovit asta seara cu masina un cetatean din vina proprie (nu am pastrat suficient distanta fata de el si l-am lovit in spate). Masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara DAN0744509925 DAN0744509925 am fost lovit usor de o masina cu numar bulgaresc (a indoit aripa spate-trebuie remediata la tinichigiu auto).pe data de 29.07.2012 ora 22. a doua zi am ... (vezi toată discuția)
Termen completare formular constatare amiabila thew thew Am fost implicat intr-un accident rutier minor. Prin manevra de mers inapoi am lovit un alt autovehicul, i-am indoit putin bara din fata. A zis ca nu vrea sa ... (vezi toată discuția)