avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters218360

Activitate ContSters218360

Discuție Plata somaj
Buna ziua
As dori sa stiu dupa ce perioada se primeste ajutorul de somaj. Mentionez ca am depus actelela sf lunii iunie si pana acum nu am primit nici un ban.
Sotia este somera, insarcinata in 9 luni poate beneficia de concediu prenatal daca depune concediul medical la agentia Fortelor de Munca?
Buna ziua. Va multumesc mult pentru informatii.
Buna ziua. Am instrainat in anul 2009 un autoturism proprietate personala unei alte persoane care si-a exprimat promisiunea de a transcrie masina in urmatoarele 30 de zile de la data intocmirii contractului de vanzare-cumparare. Am inmanat cumparatorului toate actele masinii, inclusiv cartea de inmatriculare a acesteia, precum si cetrificatul de atestare fiscala. Cumparatorul nu si-a onorat promisiunea si nu a transcris masina pe numele sau, ba mai mult a instrainat masina spre alte persoane pana in momentul de fata si nu mai stiu unde este actualmente . Am primit de curand mai multe amenzi primite de terte persoane pentru circulatia pe drumuri publice fara rovinieta valabila dar care mi-au fost trimise mie pentru ca sunt in continuare proprietarul masinii. Va rog daca se poate sa imi oferiti sfaturi in ceea ce priveste problema mea si cum as putea sa o solutionez cat mai curand si nu in ultimul rand daca exista o posibilitate sa radiez masina de pe numele meu.

Va multumesc.