avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Activitate Ingrid-Ioana

Activitate Ingrid-Ioana

buna seara. am 17 si 11 luni si as vrea sa fac un copil. mentionez ca peste 2 luni jumatate vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu si sa ma mut impreuna cu el si cu parintii lui in aproximativ o luna. cu parintii mei nu prea ma inteleg. intrebarile la care as dori sa imi raspundeti e daca parintii ma pot obliga la varsta asta sa fac un avort, si daca pot aparea probleme pentru iubitul meu in legatura cu legea? in mod normal la varsta asta ar trebui sa am liber consimtamant....
Răspuns la discuția Furt calificat
minor este cel care a fost pus in libertate desi avea inca 9 dosare pe rol...prietenul meu are doar acea suspendare si dosarul de akum.
Răspuns la discuția Furt calificat
3 ani cu suspendare....din care a executat cele 3 luni.....si a fost retinut pentru talharie.
Discuție Furt calificat
buna ziua.prietenul meu este arestat preventiv de o luna jumatate sub acuzatia de arest preventiv. la fapta au mai participat inca 2 persoane iar una se afla in libertate in acest moment dar are inca 9 dosare pe rol si este minor. pagubele au fost platite...dar pagubitul a declarat in instanta ca nu iau fost platite daunele. prietenul meu a executat 3 luni akum 2 ani si a fost eliberat cu suspendare. ce sanse exista sa obtina o a doua suspendare? ce sanse are sa obtina o pedeapsa foarte mica? in aces moment are avocat din oficiu pentru ca situatia materiala nu permite angajarea unui avocat personal. avocatul din oficiu are obligatia de a se implica cu adevarat in aparerea lui? ce se poate face pentru obtinerea unei pedespse mici sau pentru obtinerea celei de a 2a suspendari? cum se procedeaza? ce pedepsa risca? exista posibilitatea eliberarii pe cautiune?:sorry:
Răspuns la discuția Corupere de minori
mai mentionez faptul ca parintii mei nu sunt deacord cu aceasta relatie si m-au amenintat ca daca mai tin legatura cu el il acuza de corupere de minori.....daca eu declar ca tot ce sa intamplat intre noi(relatii sexuale) au fost cu consimtamantul meu ....legea il mai poate pedepsi? ma refer la faptul ca e declaratia mea, declaratia lui si a surorii lui impotriva declaratiei parintilor mei.astept un raspuns.multumesc
buna. am 16 ani jumatete. am un iubit de 21 de ani. el e in arest in acest moment din diferite motive.pentru a avea acces la vizita nefiind ruda am inteles ca trebuie completata o declaratie.eu fiind minora si mentionand ca sunt iubita lui risc sa ii creez probleme? cum pot face sa il pot vizita fara probleme? astept un raspuns cat mai repede.