avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Corupere de minori

buna. am 16 ani jumatete. am un iubit de 21 de ani. el e in arest in acest moment din diferite motive.pentru a avea acces la vizita nefiind ruda am inteles ca trebuie completata o declaratie.eu fiind minora si mentionand ca sunt iubita lui risc sa ii creez probleme? cum pot face sa il pot vizita fara probleme? astept un raspuns cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:47, 9 August 2011
Nu-i veti crea probleme declarand ca sunteti iubita lui.
Ar fi avut probleme, daca ati fi avut sub 15 ani.
mai mentionez faptul ca parintii mei nu sunt deacord cu aceasta relatie si m-au amenintat ca daca mai tin legatura cu el il acuza de corupere de minori.....daca eu declar ca tot ce sa intamplat intre noi(relatii sexuale) au fost cu consimtamantul meu ....legea il mai poate pedepsi? ma refer la faptul ca e declaratia mea, declaratia lui si a surorii lui impotriva declaratiei parintilor mei.astept un raspuns.multumesc
Nu aveti de ce sa aveti probleme cu legea , daca raporturile intime au fost cu acceptul dvs , daca ele nu au avut loc ca urmare a unei propuneri de casatorie sau daca nu au avut loc in prezenta unor alti minori.
In privinta relatiei , la varsta pe care o aveti , ar trebui sa cantariti cu mai multa maturitate situatia si sa lasati mintea sa judece in locul inimii pentru ca aceasta persoana , din cele descrise de dvs , nu este tocmai un baiat bun (nu a ajuns in penitenciar degeaba) si are mult mai multa experienta de viata decat dvs.
Este pacat , ca o hotatare luata pripit la tinerete sa cantareasca enorm in viitorul dvs.
Succes ,maturitate si ganduri bune !
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se constituie corupere de minori? Baciualex Baciualex Buna ziua! Eu am 23 de ani iar iubita mea 15 ani împliniți. Nu am si nu avem de gând sa întreținem relații sexuale de nici o natura. Tot ce sa intamplat ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)
Relatie cu un minor ale.lungu91 ale.lungu91 Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de o relatie de prietenie intre o fata de 15 ani si un baiat cu 9 ani mai mare. Daca nu exista corupere de minori in ... (vezi toată discuția)