avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatie cu un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatie cu un minor

Buna ziua,
Am si eu o intrebare legata de o relatie de prietenie intre o fata de 15 ani si un baiat cu 9 ani mai mare.
Daca nu exista corupere de minori in aceasta relatie (adica sex) si daca cei doi tin mult unul la celalalt, parintii fetei pot pune capat relatiei, sau ii pot face rau cumva baiatului? (trebuie sa avem in vedere ca se interzic orice mijloace de comunicare si ca parintii fac foarte dificila aceasta relatie)
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:36, 2 Iunie 2010
relatiile de prietenie, comunicare sint una, relatiile sexuale sint alta si coruperea de minori este altceva. comunicarea corecta parinti copii cred ca ar rezolva problema.
Daca nu aveti "legaturi trupesti" cu minora, este in regula.Nu veti avea probleme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani? waryus waryus dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)