avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sarcina nedorita de parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sarcina nedorita de parinti

buna seara. am 17 si 11 luni si as vrea sa fac un copil. mentionez ca peste 2 luni jumatate vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu si sa ma mut impreuna cu el si cu parintii lui in aproximativ o luna. cu parintii mei nu prea ma inteleg. intrebarile la care as dori sa imi raspundeti e daca parintii ma pot obliga la varsta asta sa fac un avort, si daca pot aparea probleme pentru iubitul meu in legatura cu legea? in mod normal la varsta asta ar trebui sa am liber consimtamant....

Alte discuții în legătură

Relatie cu o minora bogdan_ill bogdan_ill am si eu o problema,am 20 de ani yar prietena mea 17.a ramas insarcinata si nu as fi de acord cu avortul...adica aveo o relatie de 2 ani de zile iar parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari ... xIns3nityyy xIns3nityyy buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari despre o situatie delicata a unei prietene fata are 17 ani si este insarcinata in luna 1, si a ... (vezi toată discuția)
As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns ... Alexandra832781 Alexandra832781 As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)