avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari ...

buna ziua tuturor, ma aflu aici pentru a pune cateva intrebari despre o situatie delicata a unei prietene
fata are 17 ani si este insarcinata in luna 1, si a zis ca si-a dorit sa faca acest pas chiar daca este prea devreme pentru ea si inca este impreuna cu baiatul cu care a facut copilul, sunt impreuna de 1 an, el are un loc de munca stabil iar ea inca isi continua studiile online .
Fata nu vrea sa le zica parintilor , ma rog mamei, de teama de a nu o obliga sa renunte la aceea sarcina, iar fata nu este mutata cu baiatul definitiv, se vad ocazional si ea merge des la medic, si el are grija de ea cu tot ce este nevoie, faza este ca fata ar vrea sa se mute definitiv cu baiatul si baiatul la fel, mai ales acum ca are un copil pe drum.
Acum intrebarile mele sunt
Fata cand naste copilul sau poate fi scos din spital chiar de tatal lui fiind major?
Mama sa daca afla , o poate obliga sa faca avort? iar in cele din urma fata se poate muta in mod legal cu baiatul? am avut cateva discutii cu ea dar se pare ca nu am putut sa i ofer eu toate raspunsurile , si le astept pe ale voastre multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:27, 6 Martie 2021
Mama nu o poate obliga sa faca avort si da, se poate muta la baiat cand va dori.
Cred ca fata ar trebui sa vorbeasca cu mama sa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine ... Floryn9806 Floryn9806 Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine eu am 23,noi ne iubim și din punct de vedere gândește matur.Iar legat de întreținutul ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)