avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate karmenik

Activitate karmenik

In cadrul unui proces, cerere in anulare se poate depune in decurs de 10 zile lucratoare, sau calendaristice?
Răspuns la discuția Discriminare la locul de munca?
Multumesc frumos; eu nu am nici o hirtie la mana prin care sa-mi explice motivul refuzului semnaturii lui- doar discutia din biroul lui. Am facut o sesizare la sindicat care se intruneste mixt cu administratia miercuri pe 17.07.2013. Pot merge la ITM fara nici o hartie?
Fac parte dintr-un program de restructurare a unitatii in care lucrez; primul criteriu al acestui program a fost "la cererea angajatului". Am facut cerere ce a fost aprobata- am fost inclusa pe tabelul cu persoanele (119 ) ce urmeaza a pleca, tabel aprobat intr-o sedinta a consiliului local, tabel inaintat la ITM. Pe 04.07.2013 ( prima zi de preaviz) au primit toti ceilalti 118 preavizul, eu NU, directorul general refuzand semnarea lui. Mentionez ca sotul meu a avut o firma ce a avut lucrari la unitatea la care lucrez, nu si-a putut recupera creanta, a dat in judecata unitatea, a castigat si prin executor judecatoresc au fost blocate conturile unitatii la care lucrez eu. La proces, am reprezentat eu firma sotului, firma fiind suspendata si sotul (unic actionar) plecat din tara; la sedintele procesului am fost in timpul liber. Este indreptatit directorul sa ma invinovateasca pt asta si sa nu semneze preavizul? Cum pot solutiona situatia existenta?
Da, problema e ca nu poate fi prezent pe o perioada de mai bine de 1 an, deci nici la al 2-lea termen; poate face aceasta intampinare de care spuneti. Dar va rog din suflet sa-mi spuneti mai detaliat unde se depune, ce trebuie sa contina,daca trebuie avocat pt aceasta intampinare..... sint strain de tot de problemele acestea.
Va multumesc din suflet
Va multumesc, dar puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza cu aceasta intampinare?
Reclamantul a mers la tribunal, si era prea tarziu pt notar, spunandumi-se ca e necesara o cerere de retragere a "cererii de divort" din tribunal intocmita de reclamant, pt a relua actiunea apoi la notar.
La termenul la care a fost citat paratul la divort, acesta nu se poate prezenta (plecat din tara); este de acord cu divortul, nu au copii, nu au ce imparti, neexistand bunuri comune - casatoria are durata mai mica de 1 an de zile.
Cum se procedeaza, cum se desfasoara actiunea de divort, e absolut necesara reprezentarea sa de catre un avocat, sau se poate pronunta divortul si in absenta sa?
Va multumesc!