La termenul la care a fost citat paratul la divort, acesta nu se poate prezenta (plecat din tara); este de acord cu divortul, nu au copii, nu au ce imparti, neexistand bunuri comune - casatoria are durata mai mica de 1 an de zile.
Cum se procedeaza, cum se desfasoara actiunea de divort, e absolut necesara reprezentarea sa de catre un avocat, sau se poate pronunta divortul si in absenta sa?
Va multumesc!
Va multumesc, dar puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza cu aceasta intampinare?
Reclamantul a mers la tribunal, si era prea tarziu pt notar, spunandumi-se ca e necesara o cerere de retragere a "cererii de divort" din tribunal intocmita de reclamant, pt a relua actiunea apoi la notar.
daca nu se poate prezenta la primul, poate se va prezenta la a-l doilea termen, sa divortati prin acord.
daca nu se prezinta la niciun termen, divortati in lipsa. ar trebui sa trimita o intampinare de acolo de unde e, sa zica ca e de acord cu divortul, va dura mai putin
Divort
ioanaDD
buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)